LIEF-evenement – t.b.v. ondersteuningsplan

Home > Evenementen > LIEF-evenement – t.b.v. ondersteuningsplan

Evenementgegevens


Van LEF naar LIEF!

In 2019 organiseerden we het inspirerende LEF-evenement. Nu komt de I van inclusiever erbij en gaan we opnieuw voor inspirerende evenementen waarbij je ook zelf aan de slag gaat. Met jouw input maken we een beter ondersteuningsplan.

Op 4 november deelt Erik Dannenberg zijn visie op een inclusieve samenleving met je. Eén thema dat zeker aan bod komt: de juiste mindset. Erik is nu voorzitter van Divosa (de vereniging van gemeentelijk directeuren en leidinggevenden). Hij werkte onder andere als hulpverlener voor mensen die verslaafd en dakloos waren,
was wethouder in Zwolle en is al jaren bestuurlijk betrokken bij de transities in het sociaal domein.

Journalist en presentator Aldith Hunkar leidt onze LIEF! evenementen. Misschien ken je Aldith nog van het NOS Journaal, of – nu op televisie – van het programma Firma Erfgoed, waarin zij ons aan de hand van cultureel en
religieus erfgoed van alles laat zien over het culturele heden en verleden.

Ondersteuningsplan: hoe & wat

Praat mee over ons nieuwe ondersteuningsplan!

Hoe zorgen we er met alle scholen in de regio Foodvalley voor dat ieder kind goed en passend onderwijs krijgt? Daarover maken de schoolbesturen in ons Samenwerkingsverband Rijn & Gelderse Vallei samen afspraken in het ondersteuningsplan. Over het nieuwe ondersteuningsplan voor 2022-2026 gaan we tijdens LIEF! evenementen in oktober en november graag in gesprek met jou en andere professionals in onderwijs en jeugdhulp.

Hoe blijf je bij?

Op weg naar het nieuwe ondersteuningsplan houden we je via digitale magazines op de hoogte! De eerste editie kun je eind september verwachten. En na afloop van de LIEF! evenementen doen we natuurlijk ook verslag. Kun je er dus niet bij zijn? Houd dan je mailbox zeker in de gaten. Op onze website staat ook meer informatie. Werk je in ons samenwerkingsverband? Dan vind je ook op Spot meer informatie.

Organisatie: SWV Rijn & Gelderse Vallei

Meld je aan!

© 2021 FoodValley Jeugdhulp & Onderwijs